Bulharsko, Elenite, Invia - Royal Club Victoria - recenzie ubytovania na last minute

Invia – Royal Club Victoria,

Dovolenku si aktuálne prezerá 58 návštevníkov. Ale neboj sa, hotel má ešte dosť voľných izieb.

Zľava: -50% Cena od 1013 EUR

Príklad dovolenky od Invia.sk

Pokiaľ pôjdete Royal Club Victoria v termíne od 13.08. do 27.08. dovolená na 15 dní vás vyjde na 1013 EUR.

Doprava: Letecky
Letisko: Sliač
Strava: Ultra All inclusive
Typ zájazdu: Pobytové
Zľava: 50%
Akcie:

Kalkulácia je vytvorená ku dňu 9.8.2018

Ďalšie možné termíny

Ďalšie možné druhy stravovanie:
Bez stravy, Raňajky, Večera, Polpenzia, Plná penzia, All inclusive, Ultra All inclusive

Ďalšie možné odletová miesta:
Bratislava, Košice, Praha, Brno, Ostrava, Katowice, Krakow, Viedeň,

Faktor 100

Vyberáme pre vás dovolenky pri ktorých sa nemusíte ničoho báť!

Čo to znamená? 100% istotu, že v prípade neuskutočnenia zájazdu dostanete späť svoje peniaze v plnej výške . Nemusíte sa tak báť akýchkoľvek ťažkostí a na svoju dovolenku vždy odletíte.

Recenzia Royal Club Victoria

Z 215 užívateľských recenzií na webe Invia, kde sa hodnotí hlavne štyri faktory a to ubytovanie, strava, okolie a cena dostal hotel 6.1 bodov z desiatich. Počet hviezd: 4

Prečítajte si 215 hodnotenie

Už ste v hoteli boli? Pochváľte sa nám. Recenziu môžete napísať aj na webe dovia.sk

Chcem napísať recenziu

Lokalita

Bulharsko, Elenite
Súradnice hotela: 42.703123, 27.811656

Bulharsko má 7,5 milióna obyvateľov. Pomerne veľká časť z nich žije v hlavnom meste Sofia. Úradným jazykom je bulharčina, ktorá sa však vplyvom susedných jazykov pomerne dosť vzdialila slovanskému typu. Dohovoriť sa svetovými jazykmi býva ťažšie, uspejete najskôr s ruštinou. V náboženskom zložení obyvateľstva prevláda pravoslávne vyznanie. Bulhari sú veľmi temperamentní a pohostinní, pri najrôznejších príležitostiach sa obdarovávajú kvetmi a aj medzi neznámymi ľuďmi je značne rozšírené tykanie. Špecifikom v bulharskej komunikácii je prikyvovanie na znamenie nesúhlasu a zavrtenie hlavou na súhlas. Veľakrát sa Bulhari snažia prispôsobiť zvyklostiam cudzincov a používajú tieto gestá v opačnom význame, než je v Bulharsku obvyklé – ľahko tak môže dôjsť k nedorozumeniu.

Prečítajte si viac informácií o destinácii: Bulharsko

Prejdite si okolí hotela ešte pred dovolenkou, ako na to?
Google street view je služba od spoločnosti google, ktorá vám umožní prechádzať si okolie hotela, prípadne aj pláž, niekedy je google tak ďaleko že vám umožní prejsť si vnútro hotela.

Chcem sa skúsiť pozrieť po okolí hotela online
Vpravo dole na mape je panáčik, pretiahnite ho v mape na cestu pred hotelom.

Čo ešte vedieť pred odletom?

Občania SR môžu vstupovať na územie Bulharska buď s platným cestovným pasom alebo platným občianskym preukazom. Každé dieťa, bez ohľadu na vek, musí byť držiteľom vlastného cestovného pasu. Odporúčame, aby si občania v dostatočnom časovom predstihu skontrolovali platnosť a neporušenosť cestovného dokladu, nakoľko v prípade neplatnosti cestovného dokladu im bude odopretý vstup na územie Bulharska. Cestovný doklad musí byť platný minimálne pri vstupe i výstupe z krajiny, pre občanov EÚ sa nevyžaduje dlhšia doba platnosti.

Chcete vedieť o dovolenke v hoteli Royal Club Victoria od Invia viac informácií? Spýtajte sa nás. Máme dlhoročné skúsenosti v odbore a sme schopní s Vašou otázkou kontaktovať hotel alebo cestovná kancelária za vás.

Kontaktujte nás

Viac o dovolenke

Invia.sk je cestovná agentúra

Čo to znamená? Invia dovolenku neorganizuje, ale iba sprostredkováva pre inú z cestovnej kancelária. Garantujeme Vám rovnakú cenu ako v cestovnej kancelárii vrátane všetkých zliav.

Ďalšie výhody: Zájazdy môžete vyberať od viac ako 300 cestovných kancelárií zo Slovenska, Česka a Rakúska.. Viac ako 250 tisíc spokojných klientov.

Zobraziť ďalšie ponuky pre: Bulharsko Invia, Elenite Invia

Bulharsko Elenite a počasie

Každý pred dovolenku hľadá výrazy ako dlhodobá predpoveď počasia na 14 dní. Niekedy dokonca chcete vedieť počasia na celý mesiac dopredu. Nikto nechce mať na dovolenke škaredé počasie. Rozumieme. Kde teda počasie zistiť? Jedna z možností je samozrejme na webe Invia. Pod fotkami je záložka počasie v nej nájdete nielen aktuálnu teplotu vzduchu a mora, ale aj predpoveď počasia na nasledujúce dni alebo radu pre najlepší čas na dovolenku v destinácii.

Ako zistiť aké je počasie v okolí hotela práve teraz? Jednoducho. Pozrite sa na Instagram. (Do vyhľadávania napíšte názov destinácie alebo hotela)

Ďalšie termíny

Invia ponúka desiatky aj stovky voľných zájazdov v určitom termíne, príklady voľných termínov si môžete prezrieť nižšie, ak vás zaujímajú presné voľné termíny zistíte je vždy v detaile dovolenky.

Júl
1.7. - 8.7.2022 8 dní
3.7. - 13.7.2022 11 dní
6.7. - 13.7.2022 8 dní
8.7. - 15.7.2022 8 dní
10.7. - 20.7.2022 11 dní
13.7. - 24.7.2022 12 dní
14.7. - 21.7.2022 8 dní
August
3.8. - 10.8.2022 8 dní
4.8. - 18.8.2022 15 dní
6.8. - 13.8.2022 8 dní
7.8. - 17.8.2022 11 dní
8.8. - 19.8.2022 12 dní
10.8. - 21.8.2022 12 dní
12.8. - 19.8.2022 8 dní
September
1.9. - 15.9.2022 15 dní
4.9. - 11.9.2022 8 dní
4.9. - 14.9.2022 11 dní
11.9. - 25.9.2022 15 dní
16.9. - 23.9.2022 8 dní
17.9. - 24.9.2022 8 dní
19.9. - 30.9.2022 12 dní

Za hádku s manželkou peniaze späť nedostanete, alebo Kedy sa oplatí dovolenku reklamovať a kedy nemáte šancu?

Dovolenková sezóna je v plnom prúde. Nie každý turista je však s priebehom svojej dovolenky spokojný a po návrate sa uchyľuje k reklamáciam. Aj tento rok sa medzi reklamáciami našli kuriózne sťažnosti.Klient si po dovolenke sťažoval napríklad na to, že mu vo výhľade z pláže na more bránil ostrov Krk. Ďalší zasa požadoval náhradu vzniknutej psychickej ujmy: „Ihneď na letisku som sa s manželkou pohádal a počas nasledujúcich dní mi z dôvodu psychického vypätia vyskákali opary na perách, čím mi vznikla fyzická aj psychická ujma,“ uviedol s odvolaním na právne paragrafy vo svojej sťažnosti cestovateľ. „Slnečné okuliare mi pohltila voda v mori. Nikde som sa nedočítala, že si nemám slnečné okuliare brať do vody, že hrozí strata. Mohol by na to upozorniť napríklad delegát...,“ požadovala úhradu okuliarov turistka.

TOP letiska

  • Bratislava
  • Košice
  • Sliač
  • Poprad
  • Piešťany
  • Viedeň
  • Praha
  • Budapešť
  • Katovice

Dovolenka pre seniorov 55+ - zľavy pre seniorov

Cestujte v každom veku. Pre osoby staršie ako 55 rokov máme zaujímavé zľavy, ktoré sa týkajú zájazdov označených typom zájazdu "vhodné pre seniorov".

Dotované zájazdy Senior 55+, teda zájazdy za zníženú cenu, sú vhodné špeciálne pre seniorov 55 rokov a viac a vznikli v spolupráci s organizáciami cestovných kancelárií a s vládami v niektorých krajinách.

Hotely môžete filtrovať podľa
Animačné programy Bezbariérový prístup Domáce zvieratá povolené Hotel iba pre dospelých Klimatizácia Kuchynský kút Lehátka a slnečníky na pláži zadarmo Lehátka a slnečníky pri bazéne zadarmo Pokojná lokalita Priamo na pláži Priamo pri zjazdovke Sportovní aktivity Tobogany a vodné kĺzačky Vhodné pre deti Vnútorný bazén Vonkajší bazén Wellness WiFi zadarmo Zastávka skibusu v blízkosti hotela

Cestovné kancelárie, ktoré zastupujeme
Adria Travel / ALFA TRAVEL / Aquamarin / Cesty za poznaním / DAKA / ETI Slovensko / Eurocar Tour / FIFO / HappyTravel / Hydrotour / Juventour / Kartago tours / Koala tours / Lola Tours / N.I.K. Slovakia / Pegas tour / Solartour / Solvex / Stop Tour / Sun&Fun / Terra Travel / Turancar / Travego / Veva Travel / ViaSale Travel

Niektoré zahraničné cestovné kancelárie, ktoré zastupujeme
ABC tours / Adria Databanka / Afrodita / Alltours.de / America Tours / Ancora / Anex.DE / Apollon / Apulia in / Aquarius Adriatic / Aša / Atis / Atlantika / Azzurro / Bena Tour / Bery Reisen / Best Reisen / Blue Sky Travel / Blue Style / Bohemian Fantasy / Bon Ton / Brenna / Bulgaria Tour / Campana / Canaria Travel / Cílka / CK2 / Color Travel / Consultour / Coral Travel / Čedok / ČiLe / ČSAD Tišnov / DEAN / Datour / DER Touristik / Dezka / Dovolená na přání / Electra Tours / Emma / Erika Tour / Eso Travel / ETI / Eurowings holidays / Experitour / Extrem sport / Fede / Fit Reisen.de / FERIEN Touristik / FTI.de / Fly dovolená / For-Line / Frčíme / Gargano / Geovita / Globtour Group / Hap Tour / Hoška Tour / Cherry tour / ID Riva Tours / Ideal-Tour / Inex / Invia International / Itaka / KALOUSEK & WILLIAMS / Karavan / Kareta Tour / Katu / Kellner / Kentlucky / KM Travel / Kompas / Ko-tour / Krasim Tour / Ludor / LMX.DE / LMXI International.DE / Mamut tour / Marco Polo / Mauthner / Maxsun Holidays / Mayer & Crocus / Mediteran / Natour / Nirvana Travel / Nomád / Nova / Olimar / Orex Travel / Osvěta / Periscope Skandinávie / PT tours / Redok Travel / Rekrea / Relax Adriatic / Relax Travel / Rywal / Sardegna Travel / Schauinsland.DE / SiamTravel / Skalla CZ / Teplická rekrea / Teptour / Time Travel / TIP travel / Tipa Tour / Toprague / Travel 2002 / Travel Family / Travel Sport / TraveLeague / TUI.AT / TUI.PL / Utazzitthon / Vega Tour / Victoria / vtours / VVV Tour / Wisnar / Wygoda travel / Za sluncem / ZEMEK

Copyright © 2020 - 2022 Dovolenka-recenzie.sk Vyberáme pre Vás najlepšie ponuky dovolenke prostredníctvom portálu invia.sk Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií. Informácie na týchto stránkach sú preberané zo stránok partnerov a môže sa stať, že informácie nebudú vždy úplne aktuálne. Pre presné informácie o zájazde vždy kliknite na detail zájazdu. Správne sa píše: last minute ne: las minute nebo last minut. Skúste si Vašu dovolenku vyhľadať na Google.sk alebo sa pozrite na videá z Vašej destinácie na Youtube Prevádzkujeme tiež: Dovia.cz - dovolená od Invia.cz